Saturday, August 1, 2009

MYartgengSPACE (artgeng.ning.com)

portal ni saya buat hari ini untuk anak-anak murid saya yang minat dengan seni. Tapi dia orang ni tak boleh sebarang nak join portal nih. ada syarat-syaratnya juga. Selain itu daripada dia orang melayari myspace, friendster atau sebagainya baik dia orang join MYartgengSPACE ni. Selain itu MYartgengSPACE ni juga menjadi satu medium untuk saya mendekati mereka sebagai guru seni dan juga sebagai guru disiplin.

Ramai dah yang beria nak jadi ahli artgeng ni. setakat ni dia orang tak tau lagi tentang portal MYartgengSPACE nih. Dia orang setakat tahu artgeng.blogspot.com tu jer.

kelmarin guru kaunseling maklumkan kepada saya ada dua orang murid mengaku dan bertekad berhenti merokok sebab nak jadi artgeng.

Sememangnya saya dah beri syarat kat dia orang kalau nak jadi artgeng kena ada beberapa ciri pada diri dia orang. kalau tak ada ciri-ciri tu, dia orang tak boleh jadi artgeng.

antara ciri-ciri artgeng ialah;

 1. peka pada arahan.
 2. patuh pada undang-undang.
 3. biar pandai, jangan memandai-mandai
 4. pentingkan pelajaran
 5. setiakawan
 6. berfikir dulu sebelum bertindak

Visit MYartgeng SPACE

1 comment:

 1. xleh join ar ni ye cikgu....huhu

  ape cte janji2 manismu dulu....kata nak bukak kelas seni maya...tgk blog tu dah saya je yg wat...anak murid je memandai cikgu mana ntah sibuk sangat...

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails