Thursday, January 28, 2010

PROJEK TECHNOFUND DAN KURSUS BINA IHSAN GURU (BIG)

Sekarang jam 3.30pagi. Terbangun. Jap lagi saya perlu ke sekolah untuk urusan audit projek inovasi pendidikan yang saya bertindak selaku Penyelaras projek. Projek ini dijalankan bersama UTM. Pihak MIMOS selaku wakil MOSTI akan datang untuk mengaudit perkembangan projek ini. Hari ini saya akan buat makroteaching menggunakan segala pendekatan, kaedah, strategi yang sesuai dengan alat dan bahan yang telah dibina melalui projek technofund ini.

MOSTI akan datang jam 10.00 pagi hari ini. Dari segi persediaan, rasanya dah bersedia. selebihnya saya bertawakal dengan Allah.

Cuma pada hari ini juga saya perlu ke IPGM Tun Hussein Onn untuk mengikuti kursus Bina Ihsan Guru (BIG). Kursus ini syarat wajib untuk program Pensiswazahan Guru Sekolah Rendah (PGSR) yang saya ikuti anjuran Bahagian Pendidikan Guru (BPG) selama 3 hari.Pergh tak ada cutilah saya.

Pendaftaran jam 2.30 petang. Mahu-mahu jam 12.00 saya perlu bergerak untuk mempersiapkan diri untuk bergerak ke IPGM tersebut. Sekurangnya 1 jam untuk mempersiapkan diri dan satu jam setengah lagi untuk perjalanan.

Tengoklah macamana, kalau tak selesai lagi audit, selebihnya saya serahkan pada pihak UTM untuk uruskannya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails